Első évad

Ki hány részben szerepelt?

- Nina Dobrev (Elena Gilbert) - 22/22
- Paul Wesley (Stefan Salvatore) - 22/22
- Ian Somerhalder (Damon Salvatore) - 22/22

- Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert) - 21/22
- Candice Accola (Caroline Forbes) - 17/22
- Zach Roerig (Matt Donovan) - 17/22
- Sara Canning (Jenna Sommers) - 16/22
- Katerina Graham (Bonnie Bennett) - 16/22
- Matt Davis (Alaric Saltzman) - 12/22
- Michael Trevino (Tyler Lockwood) - 11/22
- Kayla Ewell (Vicki Donovan) - 7/22
- Nina Dobrev (Katherine Pierce) - 4/22


Vicki fejezet

01x01 Pilot - Hazatérés
4 hónappal szüleik tragikus elvesztése után a 17 éves Elena és testvére, a 15 éves Jeremy még mindig nehezen bírkóznak meg a mindennapokkal. Elena mindig népszerű lány volt, szép és okos, de most nem tudja elrejteni fájdalmát a világ elől. Az iskolaév első napján viszont ő és barátnője, Bonnie megismerkedik a suli új és titokzatos diákjával.

01x02 The Night of the Comet - Az elfelejtett éjszaka
Mystic Falls lakói ünnepséget rendeznek egy, a város fölött áthaladó üstökös alkalmából. Vicki állapota Damon támadása után nehezen javul, folyton rémeket lát. Stefan, hogy segítsen neki és magán is, befolyásolja a lány emlékeit.

01x03 Friday Night Bites - Péntek esti frász
Elena próbálja figyelmen kívül hagyni Bonnie figyelmeztetéseit, miszerint vigyázzon Stefannal. Damon irányítása alatt tartja Carolint. Tyler megpróbál Stefan fölé kerekedni.

01x04 Family Ties - Áll a bál!
Elena elhívja Stefant az Alapítók Báljára. Damon és Stefan között egyre feszültebb a helyzet. Stefan még mindig nem tudja miért jött viszza Damon Mystic Fallsba. Damon egyre jobban kihasználja Carolinet.

01x05 You're Undead To Me - Halhatatlan évek
Elena és Jenna nem örül Jeremy és Vicki kapcsolatának. Stefan megpróbálja kiengesztelni Elenát egy közös vacsorával, ahol mesél az életéről.

01x06 Lost Girls - Tékozló lányok
Elena megtudja, hogy Stefan vámpír és nem tudja mit évő legyen. Stefan, hogy meggyőzze bízhat benne, elárul mindent múltjáról és Katherine-ről.

01x07 Haunted - Elátkozva
Vicki természete egyre kezelhetetlenebb, Stefan próbál neki segíteni. Elena eközben Jeremy miatt aggódik, akinek esze ágában sincs távol tartania magát Vickitől. Caroline Bonnienak adja Damon nyakláncát.


A sír fejezet

01x08 162 Candles - 162 gyertya
Stefant szülinapja alkalmából meglepi legrégebbi barátja, Lexi. Elena próbálja távol tartani magát Stefantól, de érzelmei erősebbek.

01x09 History Repeating - A múlt kísértetei
Stefan végre rájön mi a valódi oka annak, hogy Damon visszatért Mystic Falls-ba. Az új történelem tanár, Alaric Saltzman esélyt ad Jeremynek, hogy javítson az átlagán.

01x10 The Turning Point - Fordulópont
Stefan és Damon egy új vámpír után nyomoznak. Miután Jeremy elolvasta Jonathan Gilbert naplóját újra elkezd rajzolni, ahogy azt szülei halála előtt tette.

01x11 Bloodlines - Vérvonal
Damon, miután kimenti Elenát az összetört kocsiból, Georgiába utazik, hogy meglepje egy régi barátját és többet tudjon meg a sír felnyitásáról.

01x12 Unpleasantville - Jövevények
Stefan és Damon próbálják kideríteni ki lehet az új vámpír a városban, akit Elena elütött. Caroline és Matt kapcsolata kezd egyre komolyabbá válni.

01x13 Children of the Damned - Az átok
A visszatekintésben megtudjuk, hogy miként romlott meg Stefan és Damon kapcsolata. Anna, Damon és Stefan is a naplót keresik.

01x14 Fool Me Once - Ébredések
Anna alkut ajánl Damonnak. Stefan kiszabadítja Bonniet és Elenát. Kinyílik a sír, de vajon mit rejt?


A vérvonal fejezet

01x15 A Few Good Man - Anya csak egy van
Matt-et és Caroline-t meglepetésként éri Matt édesanyjának, Kelly-nek feltűnése. Stefan és Elena aggódik Damon új szokásai miatt. Forbes seriff felkéri Damont, hogy vegyen részt a Mrs.Lockwood által rendezett agglegény árverésen.

01x16 There Goes the Neighborhood - Jószomszédi iszony
Anna nem várt vendéggel állít be Damonhoz. Elena és Stefan egy kellemetlen dupla randit tölt el Caroline-nel és Mattel, de a fiúk rájönnek, hogy van néhány dolog, ami közös bennük. Jenna megújítja barátságát Kelly-vel, valamint Jeremy és Anna kapcsolata nem várt fordulatot vesz.

01x17 Let the Right One In - A véremet adom érted
Mikor Damon és Stefan új ellenséget szereznek maguknak, Stefan hirtelen veszélyes helyzetben találja magát. Damon és Elena próbálják meggyőzni Alaricot, hogy segítsen nekik megmenteni Stefant.

01x18 Under Control - Új ellenség
Amíg Stefan igyekszik megoldani új problémáját, Elena-t és Jeremy-t meglepetésként éri nagybátyjuk, Jonathan Gilbert látogatása. Alaricnak lesz egy kellemetlen beszélgetése Elenával édesanyját illetően. Damon próbálja kideríteni miért is tért vissza Jonathan a városba.

01x19 Miss Mystic Falls - Szépségek és szörnyetegek
Az alapítók gáláján rendezett szépségversenyre jelentkezik Elena és Caroline is, hogy elnyerjék a Miss Mystic Falls címet. Bonnie visszatért a városba, aminek Elena nagyon örül.

01x20 Blood Brothers - Vértestvérek
Amíg Stefan próbál megbékélni múltjával és azzal amit tett, ő is és Damon is felfedik Elena előtt miként változtak át. Pearlnek meggyűlik a baja Jonathan Gilbert-tel. Damon és Alaric pedig próbálnak rájönni mit is akar valójában Jonathan. Jeremy és Anna egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

01x21 Isobel - Isobel megjelenik
Isobel Mystic Falls-ba érkezik. Alaricot megdöbbenti a nő viselkedése, de összehoz egy találkozót neki Elenaval. Elenanak rengeteg kérdése van, de Isobel a legtöbb elől kitér, ám azt elárulja, hogy semmi sem állíthatja meg.

01x22 Founder's Day - Alapítók napja
Eljött végre az Alapítók Napja és mindenki az utolsó simításokat végzi, hogy minden tökéletes legyen, a fények és a tüzijáték is. Stefant zavarja Damon érzelmei Elene iránt, ám a lányt sokkal inkább Jeremyvel való kapcsolata érdekli. Jeremy Anna miatt aggódik.


2.évad

Katherine fejezet


02x01 The Return - Visszatérés
Annál az esténél folytatjuk, ahol az előző évad abba maradt. Elenat sokkolja az, ami otthon fogadja: rátalál John Gilbertre és Jeremyre. A kórházban Forbes seriffet Matt, Bonnie és Damon vigasztalja, amíg hírt kapnak Caroline állapotáról.

02x02 Brave New World - Szép új világ
Mikor a zavart és kétségbeesett Caroline végre elhagyja a kórházat, hogy csatlakozzon barátaihoz a mystic falls-i karneválra, Damon azonnal cselekedni akar, ám Stefan és Elena Caroline védelmére kelnek.

02x03 Bad Moon Rising - Holdtölte
Elena, Damon és Alaric ellátogat a Duke Egyetemre, hogy utána nézzenek Isobel kutatásainak és rájöjjenek a Lockwoodok titkára.

02x04 Memory Lane - Keserédes emlékek
Stefan drasztikus lépéseket tesz annak érdekében, hogy kiderítse, miért tért vissza Katherine Mystic Fallsba és sokkolja az, amit a nő árul el neki az 1864-ben történtekről.

02x05 Kill or Be Killed - Ölve vagy halva
Mason még többet mesél Tylernek a Lockwood család átkáról. Stefan és Damon azon veszekednek miként kezeljék a Masonnal kialakult helyzetet. Elena próbálja távolt tartani Jeremyt a veszélytől.

02x06 Plan B - B-terv
Elena hiába próbálja biztonságban tartani Jeremyt, a fiú felajánlja segítségét Damonnak és Alaricnak Katherine ellen. A seriff és Caroline közelebb kerülnek egymáshoz, mint anyja-lánya.

02x07 Masquerade
Stefan és Damon új tervet eszelnek ki Katherine ellen a Lockwood család farsangi bálján. Katherine elhívja magával egyik régi barátját, Lucyt a mulatságra. Bonnie, Jeremy és Alaric minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy segítsenek a Salvatore testvéreknek.


Vérfarkas fejezet

02x08 Rose
Stefan és Damon Elena segítségére sietnek és közben érdekes dolgokat tudnak meg emberekről, vámpírokról és régi idők bizonyos eseményeiről. Jeremy segít Bonnienak egy bonyolult és kimerítő varázslat után, Caroline pedig megtesz mindent, hogy megkönnyítse Tyler dolgát. Végül Stefan és Damon új megállípodást kötnek.

02x09 Katerina
Elena veszélybe sodorja önmagát, miközben Katherine múltjáról és saját jövőjéről próbál meg minél többet kideríteni. Tudván, hogy Stefan nem támogatná tervét, Carolinet kéri meg, hogy falazzon neki. Damon legújabb barátjával próbálja megfejteni a holdkő titkát.

02x10 The Sacrifice
Elena úgy dönt kezébe veszi a dolgokat és csábító ajánlatot tesz Rosenak cserébe a nő segítségéért. Mikor a dolgok nem várt fordulatot vesznek Rose Damon segítségét kéri, de Elena nem várja meg és maga kezd bele tervébe. Jeremy vakmerő próbálkozása, hogy segítsen Bonnienak visszaszerezni a holdkövet, életveszélybe sodorja őt.

02x11 By the Light of the Moon
A telihold közeledtével Caroline segít Tyler felkészülni az átváltozásra, amit nem tud megállítani. Amíg Stefan és Katherine egymást teszik próbára, Alaric és Damon gyanakodni kezdenek a városba jött új jövevényre, Julesra, aki egy eltűnt barátját, Masont keresi.

02x12 The Descent
Stefannak megvan a maga véleménye Elena új, jövőbeli terveiről. Amíg Damon megpróbálja szóra bírni Julest, megkéri Elenat, hogy maradjon Rose mellett, de a helyzet nem várt, veszélyes fordulatot vesz. Caroline és Matt megpróbálják őszintén elmondani, mit is éreznek egymás iránt.

02x13 Daddy Issues
Johnathan Gilbert visszatérése Mystic Fallsba kellemetlen meglepetésként éri Elenat, Jennat és Damont. Caroline beszámol Stefannak a Tylerrel folytatott beszélgetéséről, és Stefan megtesz minden tőle telhetőt, hogy szót értsen a zavarodott és ellenséges fiúval.

02x14 Crying Wolf
Stefan és Elena egy romantikus hétvége reményében a Gilbert család nyaralójába utaznak, de valaki követi őket. Jenna kezdi azt hinni, hogy Alaric nem őszinte vele. Jules elmeséli Tylernek a Nap és Hold átkának jelentőségét, de egy fontos információt nem említ a fiúnak.


Az átok/ Klaus fejezet

02x15 The Dinner Party
Stefan mesél Elenanak múltja sötét titkairól és egy személyről, akinek közrehatása mindent megváltoztat. Miután minden kiderült Lukaról, Jonas tisztázza helyzetét Bonnieval és Jeremyvel. Hogy könnyebben leszerelhesse Elijaht Damon közös vacsorára invitálja.

02x16 The House Guest
Katherine kis elme játékai kezdenek mindenki idegeire menni, de Damon, Elena és Stefan rájönnek, hogy a nő ismeretei a város történelméről még hasznukra lehetnek a túlélésben. Miután kapcsolata zátonyra futott Matt-tel, Caroline megpróbálja más módon felkelteni a fiú érdeklődését.

02x17 Know Thy Enemy
Elena és Alaric Johnt hibáztatják, hogy Jenna teljesen összetört Isobel váratlan feltűnése miatt. Bonnie, Damon és Jeremy segítségével próbálja megtalálni a megfelelő varázslatot ősei erejének összegyűjtésére.

02x18 The Last Dance
Amíg a suliban a '60as évek táncestjére készülnek, Elena zavaró üzeneteket kezd el kapni Klaustól, még hozzá igen furcsa módon. Bonnie megpróbálja meggyőzni Jeremyt arról, hogy elég erős ahhoz, hogy segítsen Elenanak, de a fiú Stefantól kér tanácsot. Caroline rábeszéli Mattet, hogy menjen vele a táncestre.

02x19 Klaus
Stefan és Damon nem örülnek, mikor rájönnek, hogy Elena kijátszotta őket és új szövetségest találva kezébe vette a Klaus elleni terv irányítását. A testvérek között egyre jobban nő a feszültség, mert mindketten más módon védenék meg Elenat. Mind emellett Stefannak még a zavart és rémült Jennara is vigyáznia kell.

02x20 The Last Day
Damon hajlandó a végletekig elmenni azért, hogy megvédje Elenat attól, hogy Klaus rituális áldozata legyen. Ám Damon fellépéseivel Stefan cseppet sem ért egyet és emiatt egyre inkább nő a feszültség a két testvér között, hisz mindketten másként vélekednek Elena életének megmentésének módjáról.

02x21 The Sun Also Rises
A telihold közeledtével Elena próbál felkészülni Klaus tervére, Tyler pedig második átváltozására.

02x22 As I Lay Dying
Amíg Mystic Falls főterén az Elfújta a szél című film vetítését tartják, Damonban fel-felelevenednek Katherinenel kapcsolatos emlékei még 1864-ből, de nem tudja megkülönböztetni őket a valóságtól és Elenat volt szerelmétől.


Welcome ! :)

Üdvözöllek Kedves Látógató !
Te most a vampiirnaplok.mlap.hu oldalon jársz.
Szereted a sorozatot ? Még nem ismered ?
Akkor nézz körül bártan ! :)
Ha tetszett az oldal gyere máskor is.
 

Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...