Interjú Candice Accola-nával:

Hol születtél és nőttél fel?
Houstonban születtem Texas államban, és Floridában nőttem fel.

Milyen voltál a középiskolában?
Mindig is rengeteg barátom volt, és úgy tekintettem magamra, mint egy úszóra, sosem tartoztam egy bizonyos klikkhez. Énekes voltam, úgyhogy mindig sok elfoglaltságom volt az iskolán kívül. A kezdő éveim alatt Los Angelesbe költöztem, és hat hónappal később aláírtam a Mavericknek.
 
Mit éreztél, hogy aláírhattál egy lemezkiadóval ilyen fiatalon?
Szürreális! Gyorsan történt. Ez van, mikor úgy rezonál, hogy ha keményen rugdosom a seggem, és pozitív maradok, elérem amit akarok.
 
A sikered nem meglepő, tekintve, hogy két sikeres szülőd van.
Apukám szív- és érrendszeri sebész, és anyukám környezetvédelmi mérnökként dolgozott. A szüleim mindketten kisvárosból jöttek Középnyugatról, és az ő verziójuk szerint az, hogy kapok egy lemezszerződést vagy tévésorozatban szerepelni olyan, mintha orvos vagy mérnök lettem volna. Amíg kis sikerem volt, a nagy sikerig tudták, hogy a színészkedés valami, amit akarok, és valami, ami valóra váltható. Szerencsés vagyok, hogy a szüleim támogatnak.
 
Valaha fontolóra vetted, hogy sebész vagy mérnök legyél?
Nem. Ez nem volt lehetőség. De levoltam nyűgözve a pályaválasztásuktól és a szenvedélytől, ami amit beleadtak. Mikor fiatalabb voltam, anya hulladéklerakókat tervezett, így az egyik a tudományos kísérleteim egy általam tervezett miniatűr hulladéklerakó volt. És ha hazamegyek, van egy kis rituálém, elmegyek megnézni apa egy műtétjét.
 
Édesanyád abban az időben törekedett arra, hogy mérnök legyen, mikor hallatlan volt, hogy egy nő földön ezen a területen dolgozzon. A felnövésed alatt az ő hatása tett feministává?
Az új generációban minden fiatal nőben van egy kis feminizmus. Nem vagyunk férfi ellenesek, de van egy újfajta függetlenségünk.
 
Igaz, hogy háttérénekes voltál a Hannah Montana turnén?
Igen, az írósztrájk alatt Los Angelesben. Ismertem a zenekar vezetőjét és meghívott, hogy háttérénekesként dolgozzak. Ez azelőtt volt, hogy Miley Cyrus Miley Cyrus lett. Egy buli volt. Ez volt az egyik legkelendőbb turné az évtizedben, és egy kis ideig rocksztárt játszhattam.
 
Most te vagy az egyik főszereplője a CW legnagyobb slágerének, a Vámpírnaplóknak. Mesélnél nekünk a sorozat meghallgatásáról?
Az arcommal játszottam. Kedveltem Caroline-t, és a meghallgatásomon volt egy jelenet a pilot(első rész-szerk.) végéből, ahol Bonnie-val arról beszél, hogy sosem ő lesz az, aki megkapja a srácot. Annyira szeretem ezt a jelenetet, mikor olvastam róla, olyan voltam hogy: „Ó te jó ég! Nekem ott a helyem!” Azt kérdeztem előtte: „Miért ne? Caroline annyira…
 
Milyen érzés volt kideríteni, hogy megkaptad-e a szerepet?
Ez volt a legjobb érzés a világon. Mikor végül eljutsz oda, hogy „Igen” azután, hogy annyi „Nemet” hallottál.
 
Miben hasonlítasz Caroline-ra?
Megpróbálja kideríteni, mit akar a szerelemtől. Ez sok lányra vonatkozik, beleértve engem is.
 
A karaktered nagy epizódját április 22-én került adásba. Mit tudsz elmondani róla?
A kis dolgokat veszi, közben az összképet nézi. Az emberek kellemesen fognak meglepődni azon, hogy milyen sokat változott.
 
A kapcsolata Matt-el végéhez ért?
Folytatódik a további szezonban. Egyikük sem tudja, mi jön a következő évadban, és mindannyian, mint a keselyűk, próbálunk rájönni. Imádom a kapcsolatukat. Olyan balek vagyok a TV regényekhez.
 
Írd le a május 13-ikai VD fináléját három szóban.
Parádé, szenvedély és félelem.
 
Van még felvételed a fináléhoz?
Ezt az epizódot annyi napba telik felvenni, mint a Pilot-ot! … A finálé egy teljesen új szintre teszi a dolgokat.
 
Mit tervezel a szüneted alatt?
Visszamegyek Los Angelesbe, hogy kapcsolatba kerüljek a zenével, élvezzem a napsütést, és felkészüljek a második évadra. …

Interjú Matt Davis-el:

Hol születtél és nőttél fel?
Salt Lake City-ben, Utah államban születtem, de egy ideig Szaúd-Arábiában voltam a szüleimmel, mikor tanárként dolgoztak ott. Mikor 5 vagy 6 éves voltam, visszaköltöztem Salt Lake-hez(Sós tó, amiről a város is kapta a nevét-szerk.), és kiszálltam amilyen hamar csak tudtam. Remek egy hely, de nekem más ambícióim voltak.

Mit szerettél a suliban?
Néhány évig futballoztam és a Varsity csapatban voltam másodévesen. Szerettem, hogy labdarugóként növök fel, de van egy pont ahol - bár nem vagyok egy kis srác, 188 centiméter vagyok - 17 éves haverjaid olyanok, mint akik 195 centisek, 136 kilósak. Rájöttem, hogy ez nem az, ahogy élni akartam. [nevet] Elhatároztam, hogy abbahagyom a focit és csatlakozom a dráma programhoz. Mikor részt vettem az iskolai darabokban, beleszerettem a tapasztalatba és attól a perctől kezdve felkészültem, hogy Los Angelesbe költözök.

A betörő szereped(a köztudatba betörő-szerk.) Hollywoodban Reese Witherspoon barátja volt, Warner Huntington a Dr.Szösziben(2001). Még mindig megkapod az elismerést ezért a filmért?
Hogy őszinte legyek, ez minden, amiért valaha is kaptam elismerést! [nevet] Ez egyfajta folytonos vicc a barátaimmal, mert gyakran megállítanak és nem így: "Hé, te Matt Davis vagy." ez mindig ilyen: "Uramisten, te vagy a s*ggfej a Dr.Szösziből! Az emberek határozottan válaszoltak ennek a karakternek.

Neked van az egyik legegyedibb és legszórakoztatóbb Twitter account-od a bolygón. Milyen tanácsod van a tinik számára, akik olyan királyak akarnak lenni mint te Twitteren?
[nevet] Ne féljenek feltenni azt, amit gondolnak.

Miért lettél Ernesto Riley Twitteren? Ki ez?
Ernesto az én alteregóm. Hogy őszinte legyek, nem vagyok benne biztos, hogyan kaptam a nevet. Egy nap megjött az agyamba és nem vagyok biztos honnan jött vagy hogyan vagy miért.

Mi érdekel a színészkedésen kívül?
Sokat olvastam az ezoterkus ismeretről - mint a Tantrikus szex, a Tantrikus filozófiák, 2010 körül, idegenek - minden ilyen dolgot megtalálok egyedüli, dinamikus módon. De az esernyő őstípus minden erre a felbukkanásra egyfajta isteni istennő energia, mint valami újra önmagát kultúrálisan kifejező. Évek óta ennek a patriarkális, férfias, domináns energiának többezer éve a hatása alatt vagyunk, és mint 2012 tekercs körül, ez újraintegrálja a női energiát. Sok női követő Twitteren remek pozícióban kirak olyan információkat, amik rezonálnak emberkkel sokféleképpen. Ez az, amiét a tweetjeim(rövid üzenetek-szerk.) nő központúak.

Többet tweetelsz nőkről, mint bármi másról, úgy tűnik. Ez azért van mert érdekelt  vagy a letelepedésben a közel jövőben?
Nulla érdekeltségem van a letelepedésben most. Benne és kint vagyok egy dinamikus, szenvedélyes kapcsolatban az elmúlt 10 évben, és ez felhozott egy csomót a kreatív energiámból. Úgy érezem talán visszafizettem valamilyen karmikus adósságot és mostmár törlődött. Első alkalommal az évek során, teljesen szabad vagyok és ez az ami akarok lenni.

A Vampire Diaries-ben történelem tanért játszol. Történelem örült vagy az életben?
Történelem örült vagyok inkább, mint bármi más. Van egy szenvedélyem az összeesküvés elmételetkhez, alternatív törtémelemhez, és különböző nézőpontokhoz, amiket nem feltétlenül tesznek ki az állami iskolákban.

Tudnál mondani nekünk egy példát?
Mondjuk példának elmondom neked, hogy volt egy szigorúan titkos űrprogram amit a kormány a 80-as évekig eltüntetett. És ez a mi egész töténetünk, ahogy nekünk tanítják az állami iskolákban, nem pontos ábrázolása annak, amit a kormány tud az exo politikából folyik. Ez lenne az egyik eset. Egy másik ügy - nem hiszem, hogy az evolúció és az intelligens tervezés a két elfogadható magyarázat arra, honnan jöttünk és kik vagyunk. Szerintem nevetséges. A történelmi beszélgetés, lelki beszélgetés, és a társadalmi párbeszéd unalmassá vált és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy alternatív történeteket találjak, és megkapjam ahogyan csak lehet.


Az Amazon.com interjúból kiderül:  (Ian Somerhalder)

- Édesanyám mondta: Ne egyél cukrot!
- Mikor 5 éves voltam folyton a bio-barackfáról ugráltam, ezzel halálra rémisztve a szüleimet.
- Ha nem színész lennék akkor biológus.
- Híres embernek lenni nagyon mókás dolog.
- A legjobb tanács, amit egy feltörekvő színésznek adnni lehet, hogy nem adsz neki tanácsot.
- A csók jeleneteket nagyon jók.
- Kedvenc időtöltésem, amikor nem forgatok az alvás.
- A vasárnapi reggeleken itatja az egereket, mert vége a hétvégének.
- Egyik kedvenc filmem a To Catch a Thief. Már vagy 50x láttam.
- 3 film, amit mindenkinek látnia kéne: My Favorite Wife, Forest Gump és a Keresztapa 2. része.
- A Vámíprnaplók kivételével a legjobb sorozatok szerinrem a The Wire (Drót). Hihetetlenül jó, valamint minden ami az Animal Planet-en megy.
- Ilyen számokat hallgatok: Edward Sharpe & The Magnetic Zeros dalok és Depeche Mode.
- Ha lehetne az, hogy csak egy időre legyek vámpír és kipróbálhassam az össze klassz dolgot, mint az elme irányítás. Rávenném a világ vezetőit, hogy helyesen cselekedjenek. Bejárnám az egész világot. Csak feltenném a gyűrűm és járhatnék a napon is. Kipróbálnám.
- A kávémat feketén iszom.


Amazon.com interjúból kiderül: Paul Wesley


- Édesanyám egyszer azt mondta: Kösd be magad! Ezzel megmentette az életem.
- Mikor 5 éves voltam jéghokis akartam lenni.
- Ha nem színész lennék akkor rendező vagy nyomozó riporter. Jelentős gazdasági bűncselekményeket tárnék fel.
- A legjobb tanács, amit egy feltörekvő színésznek adnék: Ne kérjen tanácsot más színészektől. Szerezzen maga tapasztalatot.
- A csók jeleneteket sokkal élvezetesebb nézni, mint csinálni, mert nagyon sok technikát/trükköt alkalmazunk.
- Kedvenc időtöltésem, amikor nem forgatok az utóbbi időben az alvás.
- 3 film, amit mindenkinek látnia kéne az Good Fellas, Keresztapa 2. része és a Cady Shack vagy hasonló abszurd filmet.
- Szeretnék vámpír lenni úgy egy évig. Aztán újra ember.
- A vasárnapi reggeleken a szövegemet tanulom hétfőre.
- A kávémat feketén iszom.


 
 

Milyen tapasztalataid vannak a Comic-Connal kapcsolatban?
 
Nina:Kétszer látogattam el erre az eseményre,és mind a két alkalommal a TVD-t képviseltem,valamint mind a két látogatásom egészen más volt.Folyamatossan forgatunk hétfőtől - péntekig.Mind a két alkalommal Atlantából repültünk szombat reggel oda,és vasárnap délután jöttünk el.Mindig olyan emberekkel találkoztam,akiket csodálok.Tavaly találkoztam  Jeff Bridges-el és Oliviou Wilde-l.Azelőtti évben pedig Robert Downey-val és a fiatalabb Jud Law-al.Ezek az emberek ihletet adnak nekem abban,amit csinálok,és nagyon csodálom őket.
 
Mi volt a legjobb,amit egy rajongó mondott neked a Comic-Con-on?
 
Nina:Tavaly az egyik rajongó azt mondta nekem,hogy inspiráltam őt abban,hogy járjon a saját álmai után.Ez tényleg megérintett.
 
Mit kell tenni annak érdekében hogy sikeres legyen a panel?
 
Nina:Legyetek magabiztossak és nyugodtak.Ne feledjétek,hogy ez csak egy beszélgetés,és egy formája a szórakozásnak.Az emberek melletted félelmetes jelmezekben mennek el,szóal engedjétek el magatokat.Ez ilyesztő lehet,de végül is a rajongók ott vannak,mert ott szeretnének lenni,és hallani amit beszéltek.
 
Milyen kérdéseket ne tegyenek fel a rajongók,mit ajánlasz?
 
Nina:Választ várni egy általános kérdésre mindenkitől,akik a panelon vannak,nem a legjobb ötlet,mert az sok időt vesz el.Legyetek konkrétak egy kérdésben,és abban is,hogy kinek akarjátok feltenni a kérdést.
 
Melyik panel mellett állnátok egész nap?
 
Nina:Gyürük ura.Én és az egyik barátom az iskola mellé jártunk,és betegséget színleltünk,csak azért,mert szerettük volna megnézni a Gyürük ura összes részét.Ez,és a Wilfred sorozat.Elijah Wood nagyon vidám,és nagyon jól választott,amikor a komédia mellett döntött.
 
Ki lenne a te álom paneledben?
 
Nina:Szivesen meghallgatnám hogy mit mondanak olyan intelligens nők mint Rachel McAdams, Carey Mulligan, Angelina Jolie, Kristen Wiig és Tina Fey.Egész nap a sorban állnék -e panel miatt.
 
Milyen tanácsot adnál a kezdő Comic-Conosoknak?
 
Nina:Legyetek nyitottak,és készek arra,hogy le lesztek nyügözve,mert egy őrült kalandon készültök átmenni,amit hasonlíthatunk  a Times Square új évi túrára.
 
Milyen hatással lesznek az ''Eredetiek'' mindenkire a TVD következő évadában?
 
Nina:Az ''Eredetiek'' már itt vannak,és most már minden átkerül a sötét oldalra.Az egész sorozatban más lesz a chémia,és megfogja változtatni az emberek közötti kapcsolatot,akik kötődtek egymáshogy valahogy.Most hogy Jenna hallott,Alaric egyedülálló,és Elena és Jeremy számára nincsen semilyen szülői karakter,érdekes lesz látni,ki ragadja meg a lehetőséget.Minden ami megváltozott,már nincsen egyensúlyban,így mindenkinek a saját módján kell megbirkózni a helyre állításával.

 

Nina Dobrev TV Guide interjú

 

Mi a legjobb dolog abban,hogy két karaktert játszol?

Nina:Soha nem unalmas!Egész idő allatt feszültségben élni,külömböző dolgokat megismerni,akcentusok megszerzése,más nyelvek,vagy személyes vonásokat.

Most beszéljünk valakiről aki időssebb.Ki valójában Katherine?

Nina:Katherine egy nyugtalan lélek,belsőleg darabokra szaggatott nő.Ugyanakkor egy nagyon erős,és magabiztos szuka.Katherine mindig szórakoztató.Minden helyzetből a legtöbbet hozza ki.

És mivan a hasonmásával,Elenával?

Nina:Elena teljesen az ellentéte.Ő bízik,szeret,egy jószívü lány,aki mindig mindennel foglalkozik,csak magával nem.Elena arra vágyis hogy boldogan és szeretetben éljen.Sajnos nagyon gyakran túl makacs.Úgy tünik hogy két arca van.Egy rossz és jó.

Melyik karakter hasonlít jobban hozzád?

Nina:Sok tekintetben Elena,sok a közös bennünk.Ő egy egyszerü lány,aki keresi az életben a helyét.

Még mindig nehéz Katherine-t játszani?

Nina:A frizura és a gardrób tényleg segít!Mindig furcsa érzésem van,amikor Katherineként vagyok a forgatáson,kicsit szégyenlem magamat.Elenaként könnyü-farmer és egy póló,sima és kényelmes.


Julie Plec interjú - 3. évad spoilerek


Amikor Vicki és Anna megjelentek Jeremynek a fináléban, feltehetünk néhány kérdést. Csak ő látja őket? Van ennek valami jelentősége, hogy mind a kettő barátnője vámpír volt? Még több halott embertfog látni? Miért tértek vissza? Van egy saját tervük - mondja Plec a TVD produvere. Kevin Williamson és Julie Plec visszatérnek Atlantába az íróasztal mögé, ahol a 3. évad forgatókönyvét készítik, és fel fogják tárni az Eredeti családok történelmét - mondja Plec.

Mikor és miért döntöttél úgy, hogy visszahozod Annat és Vickit?

Julie Plec: Korán, az évad közepén elkezdtünk arról beszélgetni, hogy milyen mókás lenne, hogy a kedvenckaraktereket visszahoznánk. Az elhatározás, hogy visszahozzuk Vickit azonnali volt, mert Kayla nagyon jó volt és ahogy elköszönt. Anna olyan rajongókedvenc volt, és így volt alkalmunk arra, hogy fogjuk megöljük és épp ezzeladjunk neki egy másik történetet. Ez volt a kezdet.

Mikor tudjuk meg miért is lát Jeremy halott embereket?

    Julie Plec: Az első két részben megtudjuk majd miként jelennek meg és honnan jönnek. Aztán, ahogy egyre jobban elmerülünk az évadban, megtudjuk, milyen cél is vezérli őket valójában. Egy biztos, valaki vagy valakik, biztos, hogy veszélyben lesznek. A kérdés csak az: kiket kedvelsz jobban? A halottakat vagy az élőket?


Jeremy elhúnyt szerelmeinek a visszatérése, hogyan fog hatnia jelenlegi barátnőjére Bonnie-ra?

Julie Plec: Ennek lesz egy csodálatos kettős jelentése, mikor a boszorkányok elmondták Bonnie-nak, hogy következményei lesznek ha megmenti Jeremyt. Ellenkezett a természet rendjével mikor megmentette Jeremyt és most nyilvánvaló, hogy ezek a természetfeletti következményei, tehát ennek érzelmi következményei lesznek. Ez a két lány olyan lány, akit Jeremy nagyon mélyen szeretett. Bonnie-nak van egy jó, csodálatos egészséges kapcsolata, és elkerülhetetlen ez, mivel mindig az egészséges kapcsolatokat tesztelik... itt több kapcsolat tér vissza.

Miként folytatódik ez a 3. évadban?

    Julie Plec: Az a csók nagyon sok problémát okoz majd. Az egyik legnagyobb lelki vívódást meging az okozza majd, hogy amíg Stefan próbáltam megmenteni Damon életét, ő újra szerelmet vallott Elenanak. Ez lelkiismeret furdalást okoz Damonnak, aki úgy intézi a dolgokat, ahogy tőle megszokhattuk. Most, hogy Stefan eltűnt vagy esetleg meghalt, Elenanak próbál segíteni barátja felkutatásába.

 

És akkor az Ősökről...


    Julie: Igen. Az első részben egy nagyon szép visszatekintést láthatunk majd Stefan sötétebb éveiből. Megtudjuk milyen volt akkoriban, miért érdemelte ki hírhedt nevét és, hogy miért is akarja Klaus maga mellett tudni őt. Majd az ősz vége felé, tél elején megkezdjük a 2. fejezetünket, amikor is még jobban bele ássuk magunkat az Ősök történelmébe, lesz mikor 1000 évet lépünk vissza a múltba. Meg tudjuk, honnan származnak, megismerjük Klaus múltját és, hogy miért lett olyan amilyen.


Az évad fináléjában volt még egy másik felemelő pillanat: Damon és Elena csókja. Haboztál egy kicst, miközben egy ilyen pillanatot adtál a Delena rajongóknak?

Julie Plec: Éreztem, hogy ezzel kellett befejeznem Damon történetsorozatát a 2. évadban. Damon halála közepette is képesnek kellett lennie, hogy megmutassa azt az édes csókot miközben elmondja neki, hogy szereti és hogy neki nem kell változnia. Ez igazán fontos volt és igazán jó végződés volt az útjának. Természetesen a világukban bármilyen út vége nagyon dráma kezdetét hozhatja.

Hogyan fog alakulni a 3. évad?

Julie Plec: Nagyon sok bonyolult érzés lesz, a legnagyobb, miközben Stefan testvére életét menti, Damon gyónni fog és ez újból a testvére barátnője iránti szerelem lesz. Damon teszi azt, amit tennie kell. És mivel most Elena barátja eltűnik, Damon ott lesz neki barátként, aki megpróbál segíteni megmenteni Stefant és bármi megtörténhet.

Stefan vissza fog jönni Elena 18 születésnapi partijára?

Julie Plec: Amikor visszatérünk, senki nem fog híreket kapni felőle,senki nem látja és a nézők nem fogják tudni, hogy hol volt és amin ő keresztülmegy az nagyon meglepő lesz. A nagy pillanatok közül az évadban az egyik, hogy Damon mit ad Elenanaka születésnapjára, és hogy Stefan megejelnik-e, hogy elfújja a gyertyákat a tortán.

Elijah visszatér?

Julie Plec: Igen! Nem tudok egy olyan világban élni, aminek nem része Daniel Gillies.

Szóval most, hogy lezártátok a 2. évadot, milyen karókat kívántok beledöfni a 3. évadba?    Julie: A karókat már egyértelműen beledöftük, hisz kedvenc és jóságos vámpírunk elindult a lejtőn, amin nincs megállás. Aztán vagy egy karakterünk, aki halott embereket lát. Ez is sok lehetőséget tartogat számunkra, hisz sok mindenkitől váltunk meg az elmúlt 2 évben. És ott vannak a kapcsolataink: Caroline és Tyler kezd összemelegedni. Tyler még nem tudja hányadán is áll a lánnyal és önmagával, valamint azt sem miként hat majd családjára a lánnyal való kapcsolata.

 

Welcome ! :)

Üdvözöllek Kedves Látógató !
Te most a vampiirnaplok.mlap.hu oldalon jársz.
Szereted a sorozatot ? Még nem ismered ?
Akkor nézz körül bártan ! :)
Ha tetszett az oldal gyere máskor is.
 

Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...