Az 1.évadban elhangzott zenék :


01. Sort Of (Silversun Pickups)
02. Here We Go (Mat Kearney)
03. Consolers of the Lonely (The Raconteurs) 
04. Say (All I Need) (OneRepublic)
05. Thinking Of You (Katy Perry)
06. Kids (MGMT) 
07. Running Up That Hill ( Placebo)
08. Death (White Lies)
09. Back To Me (The All-American Rejects)
10. Siren Song (Bat For Lashes) 
11. Never Say Never (The Fray)

2.epizód: The Night Of The Comet

01. Help, I'm Alive (Metric)
02. Closer To Love (Mat Kearney) 
03. Hang You From The Heavens (The Dead Weather)
04. Heavy Cross (The Gossip)
05. I'm An Animal (Neko Case)
06. I Get Around (Dragonette)
07. Conductor (We Were Promised Jetpacks)
08. Mud (Peaches)
09. Interloper (Earlimart)
10. Gravity (Sara Bareilles) 

Extra Tacks

* I Want You (Fefe Dobson) 
* Take Me To The Riot (Stars


3.epizód: Friday Night Bites

01. Slow Poison (The Bravery)
02. Blue Day (Darker My Love)
03. Starstrukk (3OH!3)
04. Strange Times (Black Keys)
05. Can’t Fight It (Oh Mercy)
06. You’re A Wolf (Sea Wolf)
07. Papillon (The Airborne Toxic Event)
08. Temptation (Moby)

04.epizód: Family Ties

01. Opposite Direction (Union of Knives)
02. I’m a Lady (Santigold)
03. I'm Not Over (Carolina Liar)
04. Shadows of Ourselves (Thievery Corporation)
05. Back in Time (VV Brown)
06. Fallout (Sofi Bonde)
07. Wild Place (Glass Pear)
08. All We Are (Matt Nathanson)
09. Brightest Hour [Morgan Page Remix] (The Submarines)
10. Believer (Viva Voce)

5.epizód: You're Undead To Me

01. Be There (Howie Day)
02. Beauty of the Dark (Mads Langer)
03. Boom (Anjulie)
04. Don't Trust Me (3OH!3)
05. Save The Lies (Gabriella Cilmi)
06. Wait It Out (Imogen Heap)
07. When a Heart Breaks

6.epizód: Lost Girls

01. 21 Guns (Green Day)
02. Down (Jason Walker)
03. Enjoy The Silence (Anberlin)
04. Fader (The Temper Trap)
05. Stood Up (A Fine Frenzy)
06. The Weight Of The World (The Editors)
07. Enjoy The Silence (Depeche Mode)

7.epizód:  Haunted

01. Fables (The Dodos)
02. No One Sleeps When I'm Awake (The Sounds)
03. Open Arms (Gary Go)
04. Open Hearts (The Longcut)
05. Sleep Alone (Bat For Lashes)
06. The Weight Of Us (Sanders Bohlke)
07. To Lose My Life (White Lies)

8.epizód: 162 Candles

01. All The World (Fauxliage)
02. Escape Me (Tiesto feat. CC Sheffield)
03. Feel It In My Bones (Tiesto feat. Tegan & Sara)
04. Happy Birthday (The Birthday Massacre)
05. Love In Your Head (The Black Box Revelation)
06. Thinking Of You (Pete Yorn)
07. Tokyo (Telekinesis)
08. Too Close (Mike Sheridan and Mads Langer)
09. Yet (Switchfoot)

9.epizód: History Repeating

01. Think I Need It Too (Echo & The Bunnymen)
02. Post-Electric (IdleWild)
03. The Spectator (The Bravery)
04. Houses (Great Northern)
05. Come Back When You Can (Barcelona)

A 2.évad zenéi


1. Vampire Diaries Theme (Intro) – Mike Suby
2. Sleep Alone – Bat for Lashes
3. Running Up That Hill – Placebo
4. Obsession – Sky Ferreira
5. Bloodstream (Vampire Diaries Remix) – Stateless
6. On Melancholy Hill (Feed Me Remix) – Gorillaz
7. We Radiate – Goldfrapp
8. Hammock – Howls
9. The Fellowship – Smashing Pumpkins
10. Head Over Heels – Digital Daggers
11. Down – Jason Walker
12. Currency of Love – Silversun Pickups
13. Beauty of the Dark – Mads Langer

14. All You Wanted – Sounds Under Radio featuring Alison Sudol of A Fine Frenzy
15. Vampire Diaries Theme (Outro) – Mike Suby

Welcome ! :)

Üdvözöllek Kedves Látógató !
Te most a oldalon jársz.
Szereted a sorozatot ? Még nem ismered ?
Akkor nézz körül bártan ! :)
Ha tetszett az oldal gyere máskor is.

Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...