Első évad

 Epizódok száma: 22
Év: 2009-2010
Első vetítés Amerikában: 2009.09.10.
Első vetítés Magyarországon: 2010.06.25.
Rövid tartalom: 4 hónappal szülei tragikus autóbalesete után Elena Gilbert és testvére Jeremy nehezen teszik túl magukat a gyászon. Elena mindig kitűnő tanuló volt, szép és népszerű, de most úgy érzi már semmi sem lesz olyan, mint régen. Ám elérkezik az új tanév és az élet megy tovább. Az iskolában pedig megjelenik egy új, jóképű diák, Stefan Salvatore, valamint feltűnik testvére, Damon Salvatore is, és Elena nem is sejti, hogy az élete mostanól gyökeresen megváltozik.
RTL Klub hivatalos leírása: Stefan Salvatore új a Mystic Falls Gimnáziumban, ahol beleszeret a gyönyörű Elenaba, aki szülei halála óta képtelen magára találni. Szerelmüket azonban sötét titkok árnyékolják be. Stefan bátyja, Damon halálos fenyegetést jelent a város lakóira nézve, hiszen mindketten vámpírok. A Vámpír naplók az RTL Klub új sorozata.


Második évad

 Epizódok száma: 22
Év: 2010-2011
Első vetítés Amerikában: 2010.09.09.
Első vetítés Magyarországon: 2011.06.24.
Rövid tartalom: Katherine feltűnése Mystic Fallsban nem kevés gondot okoz és igen csak bekavar a már amúgy is érdekes Stefan-Elena-Damon szerelmi háromszögbe. A kis város lakói is választás elé kerülnek, miután egy új veszély áldozataivá válnak. Új és nem várt barátságok születnek, szövetségesek válnak ellenségekké és szívek törnek össze. Stefan és Damon egy sokkal ördögibb ellenséggel kerülnek szembe, akiről eddig ezt sem merték hinni, hogy létezik.


Harmadik évad

 Epizódok száma: 22
Év: 2011-2012
Első vetítés Amerikában: 2011.09. ?
Első vetítés Magyarországon: -
Rövid tartalom: A 3. évadban többet tudunk majd meg az Original vámpírokról, Klausról és választ kapunk arra is, hogy miért akarja Stefant a maga oldalán tudni az ősi vámpír. Amíg Stefan egyre inkább elmerül sötétebb oldalában, Damon és Elena bűntudatukkal küzdenek és próbálják visszahozni Stefant. A szellemek Jeremy életében egy nagyon fontos üzenetet próbálnak átadni a fiúnak, mindemellett nagy hatással lesznek Bonnieval való kapcsolatára. Caroline és Tyler is egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ami háborút indít el családjaik között.

Welcome ! :)

Üdvözöllek Kedves Látógató !
Te most a vampiirnaplok.mlap.hu oldalon jársz.
Szereted a sorozatot ? Még nem ismered ?
Akkor nézz körül bártan ! :)
Ha tetszett az oldal gyere máskor is.
 

Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...