A sorozat története

Az amerikai fantasy sorozat L.J.Smith könyvsorozatán alapul. A sztori Elena Gilbert (Nina Dobrev) életét kíséri nyomon, aki szerelmes lesz a vámpírtestvérekbe, Stefan (Paul Wesley) és Damon (Ian Somerhalder) Salvatore-ba. Szerelem, harc, halál, önfeláldozás: a sorozat vegyíti a ma kedvelt tinédzser sztorikat egy kis természetfelettivel.
A sorozatot az egyik legkedveltebb és nézettebb idősávba, csütörtök 20:00-ra tették. Ezzel kiütötte a helyéről a már jó pár éve futó Smallville-t. Mikor az első részt 2009. szeptember 10.-én levetítették, a nézettség a valaha legmagasabb volt a CW csatorna történetében mióta 2006-ban létrejött. Épp ezért nem csoda, hogy a csatorna lerendelte mind a 22 részt, majd 2010 februárjában bejelentették, hogy a sorozat egy második évadra is visszatér a 2010/2011es szezonra ugyan abban az idősávban.
Főproducerek: Kevin Williamson (Sikoly filmek, Dawson és a haverok), Julie Plec (XY Kyle), Leslie Morgenstein (Gossip Girl, Private) és Bob Levy (Gossip Girl, Privileged)
Hazánkban 2010.06.25 tűzi műsorára az RTL Klub Vámpírnaplók címmel.

Welcome ! :)

Üdvözöllek Kedves Látógató !
Te most a vampiirnaplok.mlap.hu oldalon jársz.
Szereted a sorozatot ? Még nem ismered ?
Akkor nézz körül bártan ! :)
Ha tetszett az oldal gyere máskor is.
 

Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...