A sellőlányból vámpír lesz

2011. augusztus 14.

A H2O Sellőmesék sorozatból megismert Claire Holt is szerepel a nagy sikerű The Vampire Diaries következő évadjában, amely szeptemberben kerül bemutatásra.

A sellőlányból vámpír lesz

A H2O: Just Add Water sorozattal ismertté vált Claire Holt, úgy tűnik, jól döntött, amikor elhagyta az uszonyát, és új vizekre evezett. Két filmszerepet is kapott, majd feltűnt a Pretty Little Liars című ABC-sorozatban, és most ő is leigazolt a The CW csatornához, akárcsak egykori sellő kolléganője, Phoebe Tonkin.

A 23 éves színésznő napjaink egyik legsikeresebb sorozatában, a The Vampire Diariesban újra természetfeletti lény bőrébe bújhat, és nem is akárhogyan. Az ausztrál szépség Stefan Salvatore egyik régi nagy szerelmét, Bexet fogja megtestesíteni. A karaktere főként visszaemlékezésekben fog feltűnni, de megjelenése valószínűleg a jelenben is felkavarja majd az állóvizet.

Még nem lehet tudni, mit rejt a sorozat új szezonja, de a készítők ígérik, hogy most sem tudjuk majd levenni a szemünket a képernyőről. Addig is itt van nekünk a magyar verzió, minden péntek este az RTL Klub műsorán.

Szerző: lexy♥ | 2011. augusztus 14.
Welcome ! :)

Üdvözöllek Kedves Látógató !
Te most a vampiirnaplok.mlap.hu oldalon jársz.
Szereted a sorozatot ? Még nem ismered ?
Akkor nézz körül bártan ! :)
Ha tetszett az oldal gyere máskor is.
 

Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...