Átadták a Teen Choice idei díjait: az internetes szavazatok alapján a legtöbb elismerést - akárcsak tavaly - a Vámpírnaplók kapta, de nem panaszkodhat A pletykafészek alkotógárdája sem.

Augusztus 7-én osztották ki a Teen Choice Awardst, melyet a Fox producerei 1999-ben alapítottak azzal a céllal, hogy a gyermekek szavazatai alapján kiadott Nickelodeon Kids' Choice Awards mellett a valamivel idősebb korosztály, a 13 és 19 év közötti nézősereg is díjazni tudja kedvenceit. A díjat filmes, zenei, sport- és divatkategóriák mellett a televíziós műsorok körében is kiosztják internetes szavazatok alapján.

A korosztály kedvencének a Vámpírnaplók bizonyult, amely összesen öt díjat gyűjtött be, köztük a kedvenc sci-fi/fantasy sorozatnak járó elismerést. Az itt játszó Nina Dobrev és Ian Somerhalder a legjobb, fantasy-, illetve sci-fi-sorozatban szereplő színésznők/színészek kategóriájából is győztesen került ki. A legjobb drámai sorozatnak A pletykafészek, a legjobb vígjátéksorozatnak a Glee - Sztárok leszünk bizonyult, az akciósorozatok versenyében pedig az NCIS: Los Angeles kapta a legtöbb szavazatot.

Forrás: CW

 

A pletykafészek szereplői, Blake Lively és Chace Crawford a legjobb drámai színésznőnek/színésznek járó díjat is hazavihették, így a produkció összesen három elismerést kapott. A legjobb rajzfilmsorozatnak a Simpson család-ot szavazták meg a tinik, a tehetségkutató műsorok közül az American Idol, a realityk közül pedig a Jersey Shore került ki győztesen. A jelöltek és nyertesek teljes listája többek között itt olvasható.

Szerző: lexy♥ | 2011. augusztus 14.
Welcome ! :)

Üdvözöllek Kedves Látógató !
Te most a vampiirnaplok.mlap.hu oldalon jársz.
Szereted a sorozatot ? Még nem ismered ?
Akkor nézz körül bártan ! :)
Ha tetszett az oldal gyere máskor is.
 

Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...